Τα Πρώτα Βήματα

Φίλοι εμεις ΔΕΝ θα σας πούμε μεγαλα λόγια για «ακύρωση Μνημονίων» την πρωτη μέρα ούτε οτι θα τα «σκίσουμε», ούτε ότι θα τα ακυρωσουμε με «ένα νόμο και ένα άρθρο» διότι θα ήταν ψέματα. Αυτά δεν γίνονται επιπόλαια θέλουν μελέτη και οργανωση !

ΕΜΕΙΣ

Κάνουμε Αρχή με το να ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ οι συμφωνίες των Πρεσπών για την Μακεδονία! και οδηγηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη ΟΛΟΙ όσοι υπέγραψαν τις συμφωνίες αυτες όπως και όλα τα Μνημόνια αλλά και όλοι όσοι έφεραν την χώρα στην χρεωκοπία ακόμα και προμνημονιακά.

justice1

Θα καταλογισθούν ευθύνες για  Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και Εθνική Προδοσία και θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη όλοι όσοι υπέγραψαν ή συνηγόρησαν στην υπογραφή των Μνημονίων αλλά και όλοι όσοι προ των Μνημονιών ευθύνονται για την διόγκωση του χρέους και έσυραν την χώρα σε περιπέτειες όσο πίσω χρονικά και αν χρειστεί να πάμε για την ευρεση της αλήθειας.

Αυτό θα γίνει ΑΜΕΣΩΣ την επομένη των εκλογών ! Πρεπει επιτέλους να πληρώσουν οι υπεύθυνοι της χρεωκοπίας !

Αμέσως επόμενη ενέργεια θα είναι η Διαγραφή των χρεών των πολιτών.

Επειδή υπάρχουν πολλοί πολίτες οι οποίοι λόγω της κρίσης βρέθηκαν χρεωμένοι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στα χρἐη τους, αμέσως την επόμενη του σχηματισμού της νέας Βουλής θα παγώσουμε την πληρωμή των χρεών των πολιτών μέχρι να κρίνει επιτροπή που θα συσταθει από πολίτες και όχι πολιτικούς ή τραπεζίτες ποιά χρέη συμπολιτών μας θα πρέπει να διαγραφούν οριστικά !

Οι   παραπάνω ενέργειες θα γίνουν αμέσως με την ανάληψη της εξουσίας από την Κ.Ε.Ο. και δει την πρωτη κιολας εβδομάδα! 

* * *

Αμέσως επόμενη ενέργεια είναι η διεξαγωγή Δημοψηφίσματος

Θα είναι διπλό δημοψηφισμα και θα έχει  χρονικό περιθώριο ενός μήνα για να αποφασίσει ο πολίτης τι θέλει.

Τα ερωτήματα θα είναι δύο(2)

  1. Αν θέλει παραμονή ή όχι στην Ευρωζώνη δηλαδή να έχει νόμισμα το Ευρώ; Σ αυτο το δημοψηφισμα έχουμε μόνο να αποφασίσουμε για το τι νόμισμα θελουμε δηλ. Ευρώ ή Δραχμή ΚΑΙ
  2. Αν θελει παραμονή ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.), Σ αυτο το δημοψήφισμα εχουμε ν αποφασίσουμε αν θέλουμε η χώρα μας να συνεχίσει να είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης ή θέλουμε να συνεχίσουμε εκτός Ευρώπης !

Και στα δύο σκελη του δημοψηφίσματος τίθονται ερωτήματα που ποτέ δεν έγιναν στον Ελληνικο Λαό από τις προηγούμενες κυβερνήσεις !

Σαφέστατα συμφωνα με την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού στα δημοψηφίσματα θα προσαρμοστεί και η Οικονομική και Κοινωνική πολιτική μας.

κι αμέσως μετά

θα είναι η καταγγελία ως παρανόμων των Μνημονίων, στον ΟΗΕ και τους υπόλοιπους Διεθνείς Οργανισμούς και Φορείς καθως και την Ευρωπαϊκή Ένωση,   συν  των εφαρμοστικών νόμων τους βάσει του, υπερισχύοντων τους, Συντάγματος μας και της Λαϊκής Εντολής. Είναι κάτι πού όντως μπορεί εύκολα να γίνει αρκεί να υπάρχει η πολιτική θέληση. Το δύσκολο θα είναι η αντιμετώπιση που θα εχουμε απο την Ε.Ε. η οποία δεν θα επιθυμει την απώλεια ενός προτεκτοράτου όπως εχει την Ελλάδα.

Αμέσως μετά την ακύρωση-καταγγελία των Μνημονίων, ΔΕΝ θα ζητήσουμε  επαναδιαπραγμάτευση των δανειακών συμβάσεων αλλά ΔΙΑΓΡΑΦΗ του απεγχθούς χρέους και επαναδιαπραγματευση του προ Μνημονιων χρέους για την αποπληρωμή του με ευνοϊκότερους όρους.

Η Αμέσως επόμενη κίνηση μας στον διεθνή τομέα θα ειναι η Ανάλυση των Όρων Παραχώρησης των Θαλασσίων Οικοπέδων μας στις πολυεθνικές προς εκμετάλευση χωρίς την ενημέρωση του Λαού.

Στο εσωτερικό η επόμενη μας κίνηση θα είναι η Προστασία των Συνταξιούχων με κύρια εθνική σύνταξη και ΟΧΙ μειωσεις οπως εκαναν όλοι μεχρι σήμερα !