Ποιοί Είμαστε

Η «Νέα Ελλάδα, Κίνηση Εθνικής Ομόνοιας», είναι κίνηση πολιτών που επιδιώκει την ολοκληρωτική αλλαγή του Πολιτικού και Εκλογικού Συστήματος!

NEOELLHNES2

Δηλώνουμε «Κίνηση» και όχι κόμμα όπως όλοι οι άλλοι; Διότι δεν είμαστε απλά ένα κόμμα, είμαστε δημιουργοί μιας Νέας Πολιτικής Κατάστασης, ενός Νέου Πολιτικού Συστήματος Αστικής  και Κοινωνικής Διακυβέρνησης  που ειναι αδύνατον να το ενστερνιστεί κάποιο από τα  υπάρχοντα κόμματα διότι ΔΕΝ τα συμφέρει!

Για μας δεν υπάρχει το μοντέλο «Αριστερας-Κέντρου-Δεξιάς» και των άκρων τους. Αυτό είναι μια έμπνευση καπιταλιστών των πρώτων χρόνων για να ξεγελούν και να κοροϊδευουν τους πολίτες και συγχρόνως για να τους διχάζουν σε στρατόπεδα και να μπορούν να κυβερνούν ανενόχλητοι.

Η Πολιτική για μας ειναι πάντα σφαιρική και μία σφαίρα δεν έχει αριστερο, δεξιό, κεντρικό κλπ μέρος! Η δική μας πολιτική αρχή είναι ανθρωποκεντρική και όχι κομματοκεντρική !

Εμείς δίνουμε την δύναμη στους Δήμους και τους Πολίτες τους και όχι στην Ολιγαρχία των κομμάτων και των 300 Βολευτών τους ! Εμείς ΔΕΝ θέλουμε κανένα επαγγελματία πολιτικό στον χώρο μας… KANENA !!! Εμείς πιστεύουμε στην δύναμη των πολιτών και την ευημερία τους και όχι των τραπεζών και στην σκλαβοποίηση των λαών!

Όποιος είναι μαζί μας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ με τα άλλα κόμματα ειναι απλά ένας «πελάτης» τους που συναινεί στην σκλαβοποίηση του! Όσο σκληρό κι αν σας ακούγεται «αυτό ειστε »  όσοι δεν ειστε μαζί μας…απλά δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα !

Εμείς ΔΕΝ λέμε πολλά, διαβάστε το πρόγραμμα μας για το πως πρέπει να κυβερνάται μια χώρα και θα δείτε τις διαφορές μας με τα υπάρχοντα κόμματα.

Η «Νέα Ελλάδα – Κίνηση Εθνικής Ομόνοιας» ιδρύθηκε ως κίνηση το 2011 από τον Γιώργο Κορνελάκη ο οποίος ειναι και ο εμπνευστής και δημιουργός της «Νέας Αστικής Διακυβέρνησης των Πολιτών».