Ζουράρις: ο έμπορας που «πουλάει τρέλα… και νησιά»

Μάλιστα φίλοι μου, αυτό είναι ο Ζουρλαρις χρόνια τώρα, ένας έμπορος που πουλά τρέλα και μάλιστα με πολύ κέρδος!ΒΟΥΛΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Η μέθοδός του: Να πουλάει τρέλα, εξυπνακισμούς ευρυμάθειας, παραλογισμούς και υπερβολές προκειμένου να διαχωρίζει, από το «πλήθος», το ξεχωριστό «εκλεκτό» εγώ του, σκηνοθετώντας ταυτόχρονα το θορυβώδες σώου της αυτοπροβολής του κάθε φορά.

Νάρκισσος; ΝΑΙ και μάλιστα τρομερά αρρωστημένα. Με τέτοιες μεθόδους και μέσα προσπαθεί ο Ζουράρις να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να στηρίξει αυτόν το νοσηρό ναρκισσισμό του…

Με τέτοια μέσα, που τον καθιστούν καταγέλαστο κλόουν, επιχειρεί να μας δείξει ότι ξεχωρίζει από τη «μάζα» και ότι κατέχει την ιδιότητα του «εκλεκτού» !  Μία «Ιδιότητα» που του δίνει το «δικαίωμα» στην κάθε αρλούμπα…ακόμα και να «χαρίζει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία !

Ο Ζουράρις ρίχνει αυτές τις «βὀμβες» για να ασχολούμαστε μαζί του και το σπουδαιότερο για να σκεπάζει τις ακαθαρσίες του, μάλιστα καλα διαβάσατε, να σκεπάζει τις διάφορες βρωμιές του.

Το παρακάτω σχόλιο της Ραχήλ Μακρή, οταν αποκάλεσε κατιναριο το παιδαγωγικό ινστιτούτο ο Ζουράρις, είναι πάρα πολύ εύστοχο:

«Κατιναριό και βλάκες; Σώπα.
Πώς μιλάς έτσι για τους συγκυβερνώντες σας;  Τώρα το πήρες χαμπάρι;
Τώρα για να ανεβάσεις τις μετοχούλες σου;  Να το παίξεις οργισμένος και ότι τάχα ενδιαφέρεσαι για την πατρίδα; Τώρα εξοργίστηκες για τον Κολοκοτρώνη; Εσύ; Που πούλησες την πατρίδα που ελευθέρωσε ο Κολοκοτρώνης μαζί με τα κατιναριά και τους βλάκες; Στην πράξη εσχάτης προδοσίας είπες ΝΑΙ και δεν ενδιαφέρθηκες τότε γιατί κρινόταν η θέση σου στα έδρανα. Κάτσε τώρα μαζί με τους λοιπούς ηλίθιους και κατιναριά μαζί με τους υπόδικους για εσχάτη προδοσία και κόψε το θέατρο και τις αναφορές σε ήρωες.
Αν ζούσε θα σου απαντούσε: φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους».

Ο Ζουράρις είναι  ένας θορυβώδης χαμαιλέοντας που κατά περίσταση και …μελετημένα το παίζει λέοντας και τελευταία δίνει πολλά σόου ως «πολιτικός χαμαιλέοντας»…

Τι εννοώ ;

Ο Ζουράρις ανήκει σ’ αυτό το ζωολογικό είδος των «αριστερών», οι οποίοι είναι πιο απαραίτητοι από τη Δεξιά, διότι, σύμφωνα με τον Ιταλό μεγαλοβιομήχανο Ανιέλι, κάνουν εκείνα (και όλες τις βρωμιές) που δεν μπορεί να κάνει η Δεξιά.

Το μέγα αυτό «αριστερό» προσόν του ΣΥΡΙΖΑ (αυτός τώρα κάνει αυτά που δεν θα μπορούσε να κάνει η Δεξιά) το έχει και ο Ζουράρις: Προσόν υψηλότατης «ανταλλακτικής αξίας»!

Αυτήν την «ανταλλακτική αξία» που διαθέτει ο Ζουράρις την εμπορεύεται αχαλίνωτα με στόχο να την αξιοποιήσει αύριο στη ΝΔ, όταν οι ΑΝΕΛ θα εκλείψουν από το κοινοβουλευτικό τοπίο.
Διότι ο Ζουράρις γνωρίζει ότι οι ΑΝΕΛ έχουν ημερομηνία λήξεως και στρώνει το έδαφος για άλλες μεταγραφές προς ΝΔ ή και πιο πέρα.

Καμία έκπληξη λοιπόν για τις κινήσεις του Ζουράρι. Κινήσεις πώλησης του εαυτού του ΑΛΛΑ όχι σε βάρος των ελληνικών νησιών, αυτό δεν το ανέχεται ούτε ο Θεός ούτε ο Διάολος για κανένα Ζουράρι!!!!

Υποψήφιος το 2000 με το ΚΚΕ, υμνητής του τηλεοπτικού κόμματος Αβραμόπουλου («θα έσπαγε το δικομματισμό»), συνύπαρξη με τον Παπαθεμελή, μετά στη «Σπίθα» του Μίκη και τελευταίως με τους ΑΝΕΛ. Εδώ πέτυχε το στόχο, βγήκε βουλευτής! Τόσο κάλπικος ιδεολόγος είναι δύσκολο να ξαναβγεί στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό.

Και το κλείνω λέγοντας οτι ο Ζουράρις  θα είναι πάντα κάλπικος άνθρωπος, επιτήδειος έμπορας, καιροσκόπος και νάρκισσος αλλα το κυριώτερον θα ειναι πάντα πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ  διότι υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες που τους αρέσουν τα κρυόκωλα αστεία του και ισως συνεχίσουν να τον ψηφίζουν  !

zour1

(αυτον τον γελοίο ψηφίσατε να σας εκπροσωπευει στο κοινοβούλιο)

Σχολιάστε